Mai multi agenti de paza au fost raniti iar doua masini distruse, in urma altercatiilor intre suporterii iesiti de la meci.

Doua autoturisme ale Politie Capitalei au fost distruse duminica seara de suporterii iesiti de la meciul Steaua - Poli Timisoara (scor 3-3), in timp ce doi jandarmi si trei agenti de paza au fost raniti in urma unei altercatii, au declarat pentru NewsIn oficiali ai Politiei Capitalei.

Masinile erau parcate in zona stadionului Ghencea, la intersectia dintre strada Titel Petrescu si Bulevardul Ghencea, fiind distruse de catre suporterii care aruncau cu pietre.

De asemenea, doi jandarmi si trei angajati ai firmei de paza de la stadion au fost raniti in timpul unei altercatii dintre suporteri si fortele de ordine, inregistrata in alta zona a stadionului. In urma acestui incident, zece suporteri au fost ridicati de politie si dusi la sectie, unde sunt anchetati sub acuzatia de ultraj.

Peste 350 de jandarmi au fost mobilizati, duminica, in zona stadionului Ghencea, unde, cu incepere de la ora 20.00, s-a desfasurat meciul dintre echipele de fotbal Steaua Bucuresti si Poli Timisoara, informeaza Jandarmeria Bucuresti.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.