Rapid a castigat derby-ul cu Steaua, din etapa a 28-a a Ligii I, cu un neverosimil 5-1. Soarta partidei a fost pecetluita in mare parte in prima repriza, cea mai rusinoasa din istoria recenta a "ros-albastrilor", la finele careia tabela arata 4-1.

Antrenorul Rapidului, Ioan Andone, a alcatuit o formula ofensiva, cu Grigorie, Spadacio si Cesinha in spatele varfului Ionita, relateaza Realitatea.net.

De partea cealalta, tehnicianul Mihai Stoichita l-a titularizat pe Tudose in centrul apararii, langa Jelev, iar Emeghara a jucat fundas dreapta, in locul lui Golanski, lasat pe banca de rezerve.

"In doua saptamani, Ioan Andone a schimbat fata echipei. I-am macelarit pe stelisti. Avem o galerie fantastica, unica. Este o bucurie imensa.
Meritul principal este al lui Ioan Andone. E un antrenor imens daca va califica Rapidul in Europa League”, a declarat incantat George Copos, patronul Rapidului, potrivit Gazeta Sporturilor.

Mai multe detalii despre meci gasiti in Gazeta Sporturilor.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.