Gigi Becali a fost suspendat sase luni de Comisia de Disciplina a Ligii Profesioniste de Fotbal, for condus de Mitica Dragomir.

In plus, Becali a primit si o amenda in valoare de 150.000 de lei, pentru declaratii jignitoare la adresa managerului general al FC Dinamo, Florin Prunea.

"Nu ma intereseaza, ce sanctiune e asta? Nu stiu nimic de asa ceva, cine m-a suspendat?", a spus Gigi Becali la Contraatac, peGSP TV.
.
In schimb, Comisia de Disciplina din cadrul LPF a refuzat sa dea verdictul in cazul Marian Iancu - Florin Prunea, amanand verdictul pentru data de 21 aprilie, scrie onlinesport.ro.

Finantatorul Stelei a fost reclamat la Liga de managerul general al lui Dinamo, Florin Prunea, care ii ceruse sa probeze acuzatiile pe care le-a facut la adresa sa.

Becali a contestat prezenta lui Prunea pe banca tehnica a lui Dinamo pe motiv ca exista un conflict de interese, deoarece acesta a participat, in calitate de oficial al clubului Dinamo, la meciul Universitatea Craiova, desi era angajat al Ferderatiei Romane de Fotbal, scrie NewsIn.

Patronul Stelei a declarat in presa ca-i "poate face felul" oricand lui Prunea, mergand la DNA sa-l acuze pe oficialul dinamovist ca prin actiunile sale a prejudiciat clubul din Ghencea.

Florin Prunea a fost suspendat din functia de la FRF dupa ce s-a inceput urmarirea penala impotriva sa, iar in februarie a fost numit manager general al FC Dinamo.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.