Campionul mondial Lucian Bute isi pune titlul in joc in duelul din 17 aprilie, contra pugilistului Edison Miranda.

"Miranda este puternic, dar voi fi atent si am o strategie foarte buna. Am avut o pregatire exceptionala, cea mai buna din cariera mea, sunt in forma si am incredere ca imi voi pastra centura mondiala", sustine boxerul roman, la doar cateva zile inainte de marele meci.

Astfel, Bute spera sa fie pe lista boxerilor care i-au fost superiori pugilistului columbian. Edison Miranda are in palmares, la profesionisti, 33 de victori si doar patru esecuri. "Astept cu nerabdare sa bata gongul de inceput al luptei. Nu numai ca nu am boxat "acasa" la Centre Bell de aproximativ un an. Vreau sa fac o batalie impecabila, pentru a-i satisface pe toti fanii mei", a mai declarat Bute, relateaza gsp.ro, citand Mediafax.

Lucian Bute isi va apara pentru a cincea oara titlul mondial la categoria supermijlocie, versiunea IBF, in fata pugilistului columbian Edison "Pantera" Miranda, intr-o gala ce va loc la 17 aprilie, la Centre Bell din Montreal (Canada). Duelul este primul din cariera care va fi difuzata de postul de televiziune HBO, atat in Canada, cat si in SUA.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.