Latifundiarul din Pipera sustine ca seful LPF are promisi 20 la suta din banii pe care Timisoara ii va incasa daca va castiga Liga Campionilor.

Patronul Stelei a reactionat la atacul lui Dragomir cu o serie de acuzatii la fel de dure, cum ar fi primirea unei sume mari de bani din partea lui Marian Iancu, pentru a da cistig de cauza Timisoarei in disputa cu Rapid. "Eu va spun ca Dragomir a facut toata aceasta tevatura pentru 15-20 la suta din ce urmeaza sa vina" a fost declaratia oficiala a lui Becali. "Stiti voi ce vreau sa zic cind spun «ce urmeaza sa vina»", a adaugat Becali, relateaza Gazeta Sporturilor.

Mai mult, patronul Stelei face trimitere la suma minima pe care campioana Romaniei o va incasa pentru participarea in Champions League, in jur de 15 milioane. Acesta sustine ca in jur de doua-trei milioane de euro ar ajunge la Dragomir pentru serviciul pe care seful LPF i-l face acum lui Marian Iancu.

Gigi Becali a lansat ieri pentru prima oara varianta ca Dragomir va putea fi demis daca acest lucru se va supune la vot in prima Adunare Generala.[Razboi total Mitica Dragomir - Gigi Becali].


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.