Lionel Messi este incantator. Toata lumea este la picioarele argentinianului dupa ce a marcat 4 goluri in poarta lui Arsenal, in Liga Campionior si dupa reusita de exceptie din meciul cu Real Madrid.

Campionatul Mondial se apropie si specialistii declara la unison: daca Argentina va castiga trofeul, Messi va fi cel mai bun fotbalist din istorie!

Pana acum, Messi nu a avut la echipa nationala aceleasi evolutii incantatoare pe care le-a avut la Barcelona. Aceasta si pentru ca e o mare diferenta intre Maradona si Guardiola iar la nationala a evoluat pe alt post decat cel de la Barcelona, comenteaza Adevarul.ro.

Ultima data cand Messi a inscris pentru Argentina intr-un meci oficial, a fost pe 28 martie 2009, in victoria cu 4-0 obtinuta in fata Venezuelei. A mai inscris si in amicalul cu Spania, 2-1 pentru iberici, dar toti vor ca Messi sa explodeze la Mondialul din Africa de Sud.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.