Patronul Stelei sustine ca suporterii adevarati nu mai ajung pe stadion din cauza "vagabonzilor care vin si ne injura si pe mine si pe jucatori", si din acest motiv va relua epurarile din tribune.

In plina criza a evolutiilor trupei lui Stoichita, Gigi Becali dezgroapa securea razboiului cu suporterii care il contesta violent de aproape un an, scrie GSP.ro.

"Am interzis anul trecut 3.000 de huligani, dar mai avem. Am pregatit alte interdictii pentru alti 300 deoarece cam atitia mai sint aia care vin doar sa injure. Ii interzicem si p-aia si in sfirsit facem curatenie pe stadion. [...] Aia 300 pe care o sa-i mai interzicem vin pe stadion sa faca acte huliganice pentru ca daca le-ar face pe strada, ar ajunge in puscarie", a adaugat Becali. Acesta considera ca prin interzicerea huliganilor din Ghencea, adevaratii suporteri vor incepe sa asiste la meciurile Stelei.

Mai multe detalii gasiti aici.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.