Sport 6 Aprilie 2010 19:28
Internationalul roman Cristian Chivu isi va prelungi contractul cu actuala sa echipa, Inter Milano. Echipa patronata de Moratti il vrea pe roman pe viata.

Potrivit OnlineSport, impresarul lui Chivu, Giovani Becali a anuntat : “Cristi va ramane pe viata la Inter. Acolo isi va incheia cariera.” Capitanul nationalei Romaniei a ajuns la Inter in vara lui 2007, cand a fost cumparat de la AS Roma, pentru suma de 15 milioane euro.

Din 2007, de cand s-a transferat de la Roma, Chivu a devenit un jucator indispensabil la Inter. Potrivit Pro Sport, romanul nu se gandeste in ruptul capului la un transfer sau cel putin asta declara fostul impresar Giovani Becali. Desi nu a evoluat marti seara in mansa tur a sferturilor Ligii dintre Inter si TSKA, scor 1-0, romanul este unul dintre cei mai importanti jucatori pentru Jose Mourinho, datorita polivalentei sale.

Mario Balotelli si-a cerut ieri scuze suporterilor interisti pentru ca a imbracat tricoul lui AC Milan si s-a impacat cu Mourinho: "Acum voi astepta in liniste pana cand voi fi din nou convocat. Nu vreau sa ma mai gandesc la trecut, ci la viitor, pentru a fi util echipei". Degeaba insa, pentru ca Balotelli a fost din nou prins cu mata-n sac: televiziunile din Italia au difuzat imagini cu atacantul care nu se bucura deloc la golul lui Milito de pe "Meazza"!


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.