Doru Viorel Ursu (foto stanga) a amenintat ca va renunta la sefia Comisiei de Disciplina a FRF, dupa ce Comisia de Recurs Federala, ultima instanta din fotbalul romanesc, a decis sa-i injumatateasca suspendarea de un an presedintelui executiv al FC Steaua, Mihai Stoica. De asemenea, amenda de 5370 de euro a fost redusa la 1370 de euro. "Ce rost mai are sa comentez? Acum sunt in concediu, dar am sa ma intorc peste o saptamana pentru ca lucrurile nu pot ramane asa. Voi vedea daca mai continuu sau intru in concediu definitiv de la aceasta institutie (n.r. - FRF)", a spus presedintele Comisiei de Disciplina.

Doru Viorel Ursu sustine ca va avea o discutie cu persoane din conducerea federatiei pentru a vedea daca la acest for se doreste dreptate sau nu. "Mai am putin de lucru pentru a definitiva acel cod moral si apoi voi discuta cu cei de la federatie daca mai are rost sa continuu, daca se vrea dreptate si ordine sau nu", a subliniat Ursu. In urma deciziei de luni, Stoica isi va putea exercita atributiile de presedinte incepand cu data de 17 noiembrie, hotararea Comisiei de Recurs Federala avand caracter definitiv.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.