Scandalul iscat in urma modificarii Legii Sportului prin Ordonanta de Urgenta propusa de patronul Rapidului, George Copos, continua. Boss-ul alb-visiniilor a precizat ca din schimbarea unor paragrafe vor avea de pierdut doar seful Ligii, Dumitru Dragomir, si directorul postului de televiziune Telesport, Horatiu Nicolau. Vicepremierul a spus de mai multe ori in discutiile cu apropiati de-ai sai ca astfel se face dreptate si din distribuirea drepturilor tv vor mai avea de castigat si altii, nu numai firma din Cipru prin care fac afaceri Dragomir si Nicolau.

Singura problema pe care trebuie sa o mai rezolve Copos ramane contractul dintre LPF si Telesport care va lua sfarsit la finalul sezonului 2007- 2008. "Mai precizez inca o data ca este vorba doar de dreptul de imagine a cluburilor care trebuie sa apartina fiecaruia in parte. Cat despre drepturile de televizare ele vor fi negociate in continuare la comun. O data ce Ordonanta de Urgenta va aparea in Monitorul Oficial se va face o comisie alcatuita din cativa reprezentanti ai formatiilor din Divizia A si acestia vor stabili exact ce se va face cu drepturile tv", a declarat Copos lasand impresia ca Dumitru Dragomir va detine pe viitor din ce in ce mai putina putere din fotoliul de presedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal.

Dumitru Dragomir nu s-a lasat mai prejos si i-a raspuns vicepremierului repetand pe alocuri ce a spus acum cateva zile intr-o conferinta de presa. "V-am mai spus ca nu se mai satura sa ia totul pe gratis in tara asta si ca dupa inundatiile astea mai avem parte de o alta calamitate, de data asta produsa de unul dintre vicepremierii acestei tari. Ce face el este un act de lipsa de bun-simt, un act de lasitate. Odata ce va fi publicata in Monitorul Oficial, ordonanta lui Copos intra in vigoare, dar nu poate opera retroactiv. Dar ce sa-i faci, domnul vicepremier este prost informat. Numai printr-o hotarare judecatoreasca se mai poate rezilia contractul cu Telesport. Or, dupa cum bine stiti au mai incercat si n-au rezolvat nimic. Vor numai si numai avantaje", a reactionat Corleone.

Mitica n-a exclus ca la Adunarea Generala a Ligii, din 25 iulie, cluburile sa boicoteze vechea intelegere si astfel initiativa patronului feroviar sa poata fi pusa in aplicare. "Daca reprezentantii formatiilor din "A" vor hotari ca drepturile de televizare sa fie negociate de niste reprezentanti alesi de ei, eu n-am nimic impotriva si nici nu pot sa ma opun", a conchis boss-ul LPF.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.