Regele si Miodrag Belodedici sunt la un pas de a bate palma cu cel mai titrat club din Serbia. Steaua Bucuresti si Steaua Rosie Belgrad sunt singurele cluburi din estul Europei care au castigat cel mai ravnit trofeu continental - Cupa Campionilor. Miodrag Belodedici a tinut deasupra capului aceasta cupa cu ambele formatii. Acum, "Caprioara" este foarte aproape sa fie numit "secund" la gruparea belgradeana, iar Gheorghe Hagi sa fie uns antrenor principal. Ieri, cotidianul sarb "Blic" a scris ca perechea romana este gata sa semneze pentru Steaua Rosie. Ziarul din Belgrad a titrat: "Steaua invata romaneste".

Jurnalistii sarbi spun ca Mile Petrovici, un colaborator al clubului, a fost desemnat de presedintele Stelei Rosii, Dragan Stojkovici, sa mearga in Romania pentru a-i face pe Hagi si Belodedici sa vina pe "Maracana".

Titlul plus Cupa

"Il cunosc pe Petrovici. Era angajat al clubului si cand jucam eu acolo. Stie bine romaneste, asa ca-i normala logica lor. Eu n-am mai vorbit cu el de doua saptamani", a declarat Belodedici. Sarbii au incercat aducerea lui Dusan Bajevici, Ruud Gullit sau Jean Tigana, dar toti au refuzat. In cele din urma, Stojkovici a ramas cu doua variante balcanice: Hagi sau Hristo Stoicikov. Avantajul este de partea romanului, Stoicikov fiind selectioner al Bulgariei. Stojkovici l-a trimis la "Seara Campionilor" pe Petrovici, pentru a discuta cu Hagi si Belodedici. "Blic" sustine ca Regele ar fi cerut un salariu anual de 450.000 de euro, iar pentru Belodedici pe jumatate. Sarbii au acceptat, dar doar cu o conditie: Steaua Rosie sa castige campionatul si Cupa, in caz contrar nu-si vor primi integral banii.


Despre autor:

Sursa: Realitatearomaneasca.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.