Fostul campion mondial WBA se afla in Canada, fiind dezamagit de cum a fost tratat in Romania.Dupa o pauza de un an, Leonard Doroftei (35 de ani) se gandeste sa reintre in circuitul boxului profesionist. Fostul campion mondial WBA la categoria semiusoara a plecat in urma cu doua saptamani la Montreal, impreuna cu familia, pentru o scurta vacanta. "Intre timp am luat legatura cu Yvon Michel (n.r. - fostul manager de la Interbox), care are cativa boxeri pe care-i promoveaza. Mi-a propus sa revin in ring si sunt tentat sa incerc. Nu este vorba de bani, ci numai de faptul ca merit sa-mi inchei cariera in alt mod", spune Dorin.

In ultimul meci, Doru a fost invins prin KO in rundul doi de Arturo Gatti, pe 24 iulie 2004. "O voi lua de la capat si voi incerca sa uit de boxul profesionist romanesc. Consider ca meritam ceva mai mult decat un titlu onorific", a mai spus Mosu, facand referire la faptul ca, din cate s-a auzit, el urma sa fie numit presedinte de onoare al Ligii Profesioniste de Box din Romania, organism inca in stadiul de proiect.


Despre autor:

ProSport

Sursa: ProSport


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.