Briliantul posteaza pe pagina de facebook citate celebre, in functie de starea de spirit

Ultimul citat postat de fotbalist pe facebook, sambata trecuta, ii apartine marelui fizician Albert Einstein: “Doar doua lucruri sunt infinite: universul si prostia umana. Dar nu sunt sigur de primul lucru”, potrivit Libertatea.

In urma cu o saptamana, internationalul roman isi postase pe pagina personala de pe facebook un citat din piesa Othello, apartinand dramaturgului englez William Shakespeare. “Inteleg furia din vorbele tale, dar nu iti inteleg vorbele”, e replica pe care Desdemona i-o da sotului sau, Othello, care o acuzase pe nedrept ca l-ar fi inselat.

Intre timp, Adrian Mutu, atacantul Fiorentinei, asteapta verdictul in cazul dopajului cu sibutramina. “Abia asteapta sa ciocneasca oua, de Paste, cu fetitele lui. E increzator in asteptarea verdictului tribunalului Comitetului Olimpic Italian de la Roma”, a declarat pentru Libertatea Giovani Becali.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.