Publicatiile spaniole afirma ca argentinianul in vartsa de 22 de ani este mai mare decat fotbalisti precum Pele, Maradona, Alfredo Di Stefano, sau Zidane

Dupa opt goluri intr-o singura saptamana, tanarul fotbalist are Spania la picioare, potrivit ProSport. Ziarele sportive il compara astfel cu nume mari din istoria fotbalului: Pele, Johan Cruyff, Maradona, Alfredo Di Stefano, Franz Beckenbauer, Bobby Charlton si Zidane.

De cand evolueaza la Barcelona, tanarul atacant se poate mandri cu doua Ligi ale Campionilor, un Campionat Mondial al Cluburilor, trei campionate in Spania, trei Cupe ale Spaniei, o Supercupa si o medalie olimpica de aur alaturi de nationala U20 a Argentinei. In 2009, acesta a castigat "Balonul de Aur"
si titlul de "Cel mai bun jucator din lume"

Mai mult, Lionel Messi este si cel mai bine platit fotbalist din lume, cu un venit anual in 2009 estimat la 33 de milioane de euro: 10 milioane de euro din salariu, patru milioane de euro drept prime si 19 milioane de euro din venituri publicitare.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.