Desi de-a lungul timpului a primit numeroase oferte in strainatate, fostul tenismen s-a intors in tara de fiecare data. In prezent insa, satul de societatea romaneasca, Ilie Nastase ia in calcul varianta de a se muta in alta tara

"Poate nu-i timpul trecut sa plec de tot din Romania, sa ma stabilesc in alta parte. Sunt satul pana peste cap! Nu poti sa mai mergi cu copilul in parc si sa te plimbi linistit, din cauza paparazzilor. Ti se baga in suflet, continua sa te deranjeze, chiar daca le spui sa nu-ti mai faca poze", a marturisit Nastase pentru realitatea.

Dupa ce a incercat sa ajute sportul romanesc, momente in care a fost ironizat si 'tarat in scandaluri', Ilie Nastase considera ca justitia din Romania este cea mai corupta din lume, iar in sport nu vor exista progrese in urmatorii ani. "Nu cred ca sportul mai are vreo sansa de redresare. Se afunda tot mai mult in anonimat, mediocritate si e normal sa fie asa, atata vreme cat nu e prioritate nationala", a adaugat fostul tenismen.

In palmaresul impresionant al sportivului se disting doua trofee in turneele de Grand Slam, la Roland Garros si US Open, fiind totodata unul dintre cei cinci jucatori din istoria tenisului care au castigat peste 100 de turnee.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.