Firma care amenajeaza sala de lupte de la Lia Manoliu a fost fondata pe 24 februarie 2010 si a primit lucrari de 20.000 de euro imediat.

Ministerul Tineretului si Sportului a alocat “inca 20.000 de euro unei firme necunoscute!”, scrie pe blogul lui, Catalin Tolontan.

Gazetarul arata ca Paul Diaconu, directorul complexului sportiv Lia Manoliu, a comandat o serie de lucrari din bani publici, pe care le efectueaza Antrepriza de Constructii Montaj Dacia SRL, o companie care "nu are nici o experienata in acest domeniu".

“Gazeta afla ca Dacia SRL a fost infiintata in februarie 2010 si a cistigat contractul cu statul in martie! Confirmarea vine de la Registrul Comertului: 24 februarie! Obiectul de activitate? “Lucrari de consolidare a cladirilor”.

Va amintiti, probabil. Una dintre firmele implicate in “2 Mai” s-a nascut cu doar citeva luni inainte de primirea contractelor. Acum, termenul e mai scurt: s-a ajuns la citeva zile intre fondarea firmei si momentul in care primeste bani publici!”, arata Catalin Tolontan.

Paul Diaconu a fost implicat de asemenea in cazul Ridzi, iar asupra lui se fac cercetari, insa a ramas in Ministerul Tineretului si promovat ca sef la complexul Lia Manoliu, in timpul mandatului Sorinei Placinta.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.