Clubul Dinamo Bucuresti a fost amendat cu 10.000 de lei de catre Jandarmeria Capitalei, din cauza organizarii slabe a meciului cu Steaua, dar si pentru ca nu a reusit sa impiedice suporterii care aveau asupra lor obiecte pirotehenice interzise de lege sa intre pe stadion.

Potrivit Jandarmeriei Capitalei, organizarea "defectuoasa" a meciului a fost reflectata prin: incrucisarea culoarelor de acces pentru suporterii celor doua echipe, transformarea culoarelor in locuri de parcare sau defectarea frecventa a sistemului de acces (incepand cu ora 19.30, sistemul electronic de acces nu a mai functionat pana la terminarea afluirii).

De asemenea, jandarmii atrag atentia asupra lipsei personalului tehnic specializat pentru remedierea sistemului de acces, toate aceste probleme generand o stare de nervozitate si nemultumire in randul suporterilor prezenti la portile de acces, relateaza NewsIn.

De altfel, si pe timpul partidei de fotbal au fost intocmite actele premergatoare inceperii urmaririi penale unui numar de 6 persoane si au fost sanctionate contraventional 3 persoane, 2 cu amenzi in cuantum total de 1.200 lei, iar una cu avertisment scris.

Astfel, doua persoane sunt urmarite penal pentru ca au introdus pe stadion obiecte pirotehnice interzise, alti trei suporteri pentru ca au incercat sa intre cu astfel de materiale, iar o persoana pentru ca a spart oglinda unei autospeciale marca Mercedes Vito apartinand Jandarmeriei Capitalei, nemultumit de faptul ca se intarzie accesul pe stadion.

In acelasi timp, o persoana a fost amendata cu 1.000 de lei pentru ca vindea bilete la suprapret, iar o alta cu 200 de lei pentru ca a adus injurii fortelor de ordine, in timp ce un alt suporter care a folosit limbaj licentios in timpul partidei s-a ales cu avertisment scris.

De asemenea, dupa vizionarea imaginilor inregistrate la stadion si puse la dispozitia fortelor de ordine, toti cei care au comis fapte de natura penala sau contraventionala, vor fi sanctionati.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.