Dinamovistii sunt in culmea fericirii dupa ce miercuri seara i-au batut pe stelisti cu 2-0. Becali spune ca echipa sa este "praf"

Dupa victoria din Stefan cel Mare, Borcea si-a luat revansa pentru ironiile lui Becali. "Am cocosat Regina despre care vorbea Gigi! Un fleac, i-am ciuruit! Steaua a fost cea mai slaba echipa cu care am jucat anul acesta! Puteam sa le dam cinci-sase goluri", a triumfat Cristi Borcea, care deja se gandeste la titlul de campioana, potrivit ProSport.

La randul sau, patronul Stelei a recunoscut ca echipa sa a jucat foarte slab. „Noi am fost atat de slabi, ca ne batea si ultima clasata. Cand ti-e frica de aceste derby-uri, inseamna ca n-ai clasa. Jur ca nu am ce sa-i reprosez lui Stoichita. Sunt in fotbal de 7-8 ani, dar asa slab nu am jucat niciodata. Un fleac, ne-au ciuruit!", a declarat patronul ros-albastrilor, care a parasit stadionul inainte de final, noteaza Adevarul.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.