Postul lui Dan Voiculescu nu a achitat banii pentru sezonul trecut, desi avea termenul-limita ieri, astfel ca Telesportul va transmite trei meciuri din primul esalon.

Ieri, la sediul Ligii Profesioniste de Fotbal s-a stabilit programul televizarilor meciurilor din Divizia A pentru primele patru etape ale sezonului viitor. Din schema televiziunilor care vor transmite partidele lipseste, fata de editia trecuta, Antena 1. Motivul il constituie faptul ca televiziunea patronata de Dan Voiculescu nu a achitat banii pentru campionatul trecut firmei patronului Telesport, Horatiu Nicolau, care a cumparat de la liga drepturile de televizare.

Postul de pe Soseaua Bucuresti-Ploiesti avea termenul-limita, ieri, la ora 12.00, iar acum situatia este una provizorie, in cazul in care Antena 1 vireaza banii urmind a primi dreptul de transmisie. Pina atunci, Telesport va transmite si meciurile revenite Antenei, in total cite trei pe etapa, National TV cite doua, iar TVR 1 si TVR 2 cite unul.

Din cele opt partide ale fiecarei runde, una nu va fi televizata. Ca si in editia trecuta, TVR 1 detine prima optiune, Telesport pe a doua, in locul Antenei 1, pe a sasea si pe a saptea, National TV pe a treia si pe a cincea, iar TVR 2 pe a patra. Tot pentru ca nu a platit, postul PRO TV a pierdut anul trecut drepturile de transmisie.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.