Cristian Borcea a declarat ca valoarea si palmaresul echipei din Stefan cel Mare ii obliga pe dinamovisti sa invinga in derby-ul cu Steaua!

Increzator inaintea derby-ului cu Steaua, presedintele Cristian Borcea asteapta un succes in fata rivalilor din Ghencea. "E un meci pe care noi il asteptam, care din pacate se joaca doar de doua ori pe an, in care jucatorii nu se gandesc la familii sau bani si traiesc pentru aceste doua jocuri. Din fericire, noi am castigat prima partida si simt ca o vom castiga si pe aceasta. Nu-mi aduc aminte ca Dinamo sa fi castigat ambele partide cu Steaua, ar fi ceva extraordinar. Va fi un sacrificiu total al jucatorilor. Am emotii inaintea fiecarei partide, dar acum e ceva special. La un meci Dinamo-Steaua nu numai eu le iert toate pacatele jucatorilor ci si suporterii. Nu acceptam un rezultat de egalitate la valoarea lui Dinamo, la ce a jucat in ultimul timp. Jucatorii nu pot intra cu mentalitatea unui egal cand ei merg la sacrificiul total. Eu cred ca vom invinge cu 2-0. Se va merge la lupta, e o lupta pe care suntem condamnati sa o castigam. Valoarea si palmaresul din ultima vreme ne obliga sa castigam", a spus Borcea intr-o conferinta de presa organizata la Dinamo.

"Steaua a avut toata viata noroc, sper sa nu mai aiba si maine. Sa nu uitam cum a obtinut Steaua victorii in prelungiri, in acest campionat. Sunt sigur ca maine va simti o durere in ultimele minute", a mai spus Borcea.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.