Gigi Becali l-a scuipat si l-a injurat pe Serban Huidu intr-un restaurant

Vineri seara, intr-un restaurant de la parterul hotelului Marriott, Serban Huidu a avut parte de o intilnire-soc cu Gigi Becali. Cotidianul "7 plus" a scris ieri ca, aflat la masa cu doi cetateni straini, realizatorul emisiunii "Cronica Circotasilor" a fost reperat de patronul Stelei, cel care l-a amenintat in dese rinduri, nemultumit ca este luat peste picior. Becali s-a dus glont spre masa lui Huidu si a eliberat un suvoi de injuraturi. L-a scuipat de citeva ori, apoi i-a turnat in cap un pahar cu vin! Dupa citeva minute de spectacol jenant pentru ceilalti oameni din restaurant, Gigi Becali s-a retras, vazind ca Huidu nu reactioneaza in nici un fel, asa ca incidentul nu a degenart. Scena a fost confirmata ieri si de stelist, si de "circotas". "Becali e un badaran", a zis Huidu, care a dezvaluit ca a depus o plingere la sectia 17 de Politie.

- Serban, ce masuri crezi ca se vor lua impotriva lui Gigi Becali in urma plingerii tale?
- Sa fie clar, nu am cerut daune materiale sau morale, ci vreau doar sa se aplice legea. Este aceeasi pentru toti, nu? Strainii cu care eram la masa, un american si un elvetian, chiar mi-au spus ca daca asa ceva se intimpla in Statele Unite, Jiji isi petrecea o noapte la sectie.

- Gigi Becali a spus ca ar fi bine sa va gasiti alte personaje de care sa rideti.
- Doar nu ne spune Jiji cum sa ne facem noi emisiunea, nu? Atit timp cit Jiji va face tot felul de prostii, el va fi prezent ca si pina acum in "Cronica Circotasilor".

- Nu iti este teama ca aceste amenintari vor lua si alte forme?
- Nu. Ce poate sa-mi faca? Doar gura e de el! Jiji e un las! Mi-as dori ca el sa dispara din viata publica pentru ca este un badaran si un ipocrit.

3 ani de inchisoare este pedeapsa maxima pe care Gigi Becali o poate primi din partea autoritatilor, daca se va stabili ca stelistul este vinovat de calomnie, dupa ce l-a agresat pe Serban Huidu. Pedeapsa minima este 3 luni sau amenda

Dupa ce i-a turnat vin in cap lui Serban Huidu, Gigi Becali s-a ales cu o noua porecla din partea lui Mihai Gainusa, colegul lui Serban de la "Cronica circotasilor": Jiji Botezatorul

"A fost doar o gluma!"

Contactat telefonic, Gigi Becali a prezentat ieri un motiv inedit pentru scandalul cu Huidu: "A inceput sa-mi placa si mie satira. Am facut o glumita si acum el depune plingere la politie! Lasa ca fac si eu o caseta cu toate ironiile lor la adresa mea din ultimii 5 ani si vom vedea ce va hotari judecatorul". "A zis ca in America as fi stat la zdup o noapte? Pai, in America nici el nu putea sa faca ironii la televizor, iar eu nu mai aveam nici o treaba cu el".

CEALALTA FATA A LUI BECALI
A donat un miliard pentru sinistrati

La teledonul organizat duminica seara de TVR, Gigi Becali a donat 30.000 de euro pentru persoanele sinistrate in urma inundatiilor. El a propus guvernului sa dea o ordonanta de urgenta prin care sa-i oblige pe toti cei prezenti in Top 300 sa doneze cite un milion de euro. "Dupa ce s-au imbogatit asa cum s-au imbogatit, toti acesti asa-zisi capitalisti ar face si ei o fapta buna. Daca se aproba asa ceva, eu as fi primul care as da milionul!", a zis Becali.


Despre autor:

Gazeta Sporturilor

Sursa: Gazeta Sporturilor


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.