Atacantul lui Juve a rabufnit dupa Seara Campionilor si l-a ironizat si pe colegul sau, Cristi Chivu

Aseara, postul de televiziune TVR 1 a difuzat un interviu cu Adrian Mutu in care jucatorul lui Juve ii critica pe componentii Generatiei de Aur, dar si pe actualul sau coleg de la echipa nationala, Cristi Chivu.

"Aceasta generatie nu este de aur pentru ca nu a luat nici o medalie de aur. OK, e generatia cea mai buna, probabil ca noi n-o sa formam niciodata o echipa asa cum au fost ei. Toata lumea spune ca noi sintem o generatie de ratati, dar ratati inseamna ca au fost si cei dinaintea lor. Poate sintem un pic frustrati, la modul 'Mai lasati-ne in pace cu aceasta generatie de aur!>>, pentru ca se pune multa presiune pe noi", a declarat Mutu, care s-a aratat increzator in rezultatul unui posibil meci dintre generatia sa si cea a lui Hagi: "Mi se pare exagerat sa spuneti ca ne-ar bate rau. Ei au peste 30 de ani, aproape 40. Ii batem rau. A, daca ar fi la forma de acum 10 ani, ar fi un meci greu".

Mutu l-a intepat si pe colegul sau de echipa, Cristi Chivu, pentru prezenta la Seara Campionilor: "M-am uitat si eu la meci si nu stiam unde a jucat Chivu, in generatia mea sau in generatia lor. Nu stiam ca a evoluat in 1994!".

"Eu am fost fericit ca am fost invitat la Timisoara. Cind eram pusti, adica in '94, visam sa joc alaturi de Hagi sau Popescu"
Cristi Chivu


Despre autor:

Gazeta Sporturilor

Sursa: Gazeta Sporturilor


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.