Visa Europe, partener Global al FIFA, organizeaza, pe 13 si 14 martie, in Plaza Romania Mall, o competitie pentru toti posesorii de card Visa pasionati de fotbal.

Doritorii sunt invitati sa traga la poarta, in serii de cate 5 persoane, iar cel mai puternic suteur va fi rasplatit pe loc cu un premiu si se va califica pentru marea finala: tragerea la sorti care-i poate aduce sansa de a trai in direct, in Africa de Sud, experienta Campionatului Mondial de Fotbal FIFA 2010.

“Visa, in calitate de partener global al FIFA, isi doreste sa aduca cat mai aproape de toti posesorii de carduri Visa experienta campionatului mondial de fotbal FIFA 2010. Competitia si celelalte surprize din weekend vor incerca sa recreeze cat mai aproape de realitate experienta unui meci de fotbal de la Campionatul de Fotbal din Africa de Sud”
a declarat Catalin Cretu, director general Romania, Visa Europe.

Evenimentul va avea loc in Rotonda, la Plaza Romania Mall (Bulevardul Timisoara 26) in acest weekend, cu incepere de la ora 13:00. Toti posesorii de carduri Visa, cu varsta peste 18 ani, se pot inscrie in competitie. Festivitatea de desemnare a marelui castigator va avea loc, duminica, 14 martie, cu incepere de la ora 19:00.

Marele premiu consta intr-un pachet de servicii pentru doua persoane (castigatorul + 1 persoana desemnata de castigator) si include cate un bilet la un meci din grupele Campionatului Mondial de Fotbal FIFA 2010; un bonus unic: turul exclusiv al stadionului inainte de meci; transport avion; cazare 3 nopti, hotel 4 stele.

In plus castigatorul si persoana insotitoare primesc si cate un Visa Gift Card de persoana in cuantum de 150 USD. Pe parcursul celor doua zile ale evenimentului, Visa Europe va oferi materiale promotionale vizitatorilor din Plaza Mall Romania care vor fi surprinsi la cumparaturi platind cu cardul Visa, pentru a le rasplati fidelitatea.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.