Cel mai bun rider din Romania va fi desemnat duminica, 7 martie, in parcul Tineretului la finala celui mai mare important turneu de snowboarding - Mountain De Try to Fly.
Ajuns deja la a doua editie, Mountain Dew Try to Fly Tour a debutat pe 30 ianuarie si s-a desfasurat sub sloganul Riders Wanted, apel la care au raspuns peste 150 de rideri. Pe 7 Martie, Mountain Dew ii asteapta pe impatimiti cu adrenalina din plin, distractie si lectii gratuite de zbor!

Cea de-a doua editie a Mountain Dew Try To Fly Tour consta in 4 etape de sarituri pe Big Air Bag, perna de aer ce asigura aterizarea usoara pentru rideri. Mountain Dew a pregatit un premiu special pentru cel mai bun saritor - o supradoza de adrenalina, pentru ca marele premiu este o tura de heliboarding in Fagaras.

In marea finala, se vor duela in trickuri cei mai buni dintre concurentii de pana acum, iar cele mai mari sanse le apartin celor care au acumulat puncte la etapele precedente. Clasamentul concursului Mountain Dew Try to Fly arata astfel dupa primele 3 etape: locul 1 ii apartine lui Lucian Chiorean aka JUNIOR (BV), acesta acumuland 9 puncte, mai ales datorita primului loc obtinut la Sinaia. El este urmat la un singur punct distanta de casigatorul de anul trecut, Gherghelah Mihail, alias BOBO, care a obtinut locul 1 in cadrul etapei de la Cavnic si de Florin Cucuruzac aka TINERICA DICTATORU (BV), ambii cu 8 puncte. Pe urmatoarele locuri se claseaza Cosmin Suditu aka PACHET (BV) - 5 puncte, Mihai Popa alias PAMFLET (BV) si Daniel Teodorescu aka ALIFIE (BV) , acestia din urma avand fiecare cate 4 puncte.

In cadrul fiecarei etape sunt puse la bataie 3 premii principale (podiumul la snowboard) si 3 premii speciale: Best Babe (cea mai buna fata din competitie), Best Skier (cel mai bun schior) si Best Youngblood (cel mai bun tanar inscris in competitie). Valoarea totala a premiilor este de peste 6000 euro (3200 Euro cash + echipamente de la Forum, Special Blend, Four Square + Heli).


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.