Marian Iancu, presedintele Consiliului de Administratie al FC Timisoara, este gata sa intre in lupta pentru istoria si al palmaresului clubului de fotbal Politehnica Timisoara..

Intr-un comunicat postat pe site-ul oficial al clubului, Iancu anunta ca “Actionarii FC Timisoara SA ii vor urmari constant, folosindu-se de toate caile legale, pe toti cei vinovati de furtul istoriei si al palmaresului clubului de fotbal Politehnica Timisoara".

"Se fac pasi importanti in acest sens, dar am hotarat sa actionam in liniste, ferm si inteligent pana la capat, acolo unde exista o singura dreptate si aceasta a fost, este si va fi la Timisoara…Doar timpul este cel care azi ne mai chinuie. Vreau rabdare din partea dvs. si va promit ca vom fi mai mult decat am fost vreodata. Este meciul meu, in care recunosc ca rezultatul este unul prestabilit, venind din istorie, tocmai din 1921.Vom castiga!", a mai spus Marian Iancu.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.