Bill Schuffenhauer, unul dintre componentii echipajului de bob 4 persoane al Statelor Unite, a fost arestat la Whistler, fiind eliberat ulterior pe cautiune, a anuntat unul dintre responsabilii delegatiei olimpice americane la JO 2010, citat de agentia Reuters.

'Am aflat ca, in cursul serii trecute, Bill Schuffenhauer, component al echipei americane de bob, a fost retinut si ulterior eliberat de catre autoritatile din Whistler. In acest moment suntem in asteptarea altor detalii', a precizat Patrick Sandusky, purtator de cuvant al Comitetului Olimpic al SUA, conform Agerpres.

Potrivit politiei canadiene, un barbat, al carui nume nu a fost dezvaluit, a fost arestat miercuri seara pentru agresarea logodnicei sale, la Whistler, statiunea canadiana de sporturi de iarna in care au loc intrecerile de bob din cadrul Olimpiadei 2010. Barbatul a fost eliberat ulterior pe cautiune, politia recomanand procurorilor sa-l acuze de asalt si amenintari verbale. El urmeaza sa se prezinte in fata unui judecator din Vancouver, pe 21 aprilie, pentru a raspunde acuzatiilor.

Incidentul a fost confirmat si de directorul executiv al Federatiei americane de bob, Darren Steele, care a precizat: 'Billy a fost adus la politie, a raspuns intrebarilor timp de doua-trei ore, iar apoi a fost lasat sa plece... El se concentreaza acum asupra intrecerii de sambata si duminica'.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.