Orange Romania a lansat o cartela PrePay dedicata suporterilor fotbalului, primul produs fiind adresat suporterilor echipei de fotbal Dinamo Bucuresti, echipa pe care compania de telecom o sponsorizeaza din 2007.

Cartela PrePay Suporter include oferte de comunicare personalizate, informatii in timp real si continut mobil despre echipa favorita datorita serviciul FAN, la care utilizatorii care folosesc acest tip de cartela sunt inscrisi automat.

"Ne propunem sa dezvoltam noi servicii pentru clientii PrePay Suporter si sa extindem parteneriatul si cu alte echipe de fotbal indragite din tara. Astfel, suporterii fotbalului vor beneficia de informatii relevante in timp real despre echipa favorita si de oferte personalizate de la Orange”, a declarat Thierry Millet, directorul executiv al Orange Romania, potrivit Wall-Street.

La reincarcarea cartelei PrePay Suporter cu minimum sapte euro, clientii pot consuma creditul, dar primesc de asemenea o serie de beneficii gratuite, valabile timp de 30 de zile de la reincarcare.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.