Claudiu Raducanu a fost convins de Iorgulescu sa semneze pentru FC National, in Cotroceni incepind sa se inchege din nou o echipa de top.
Contestat de suporteri pentru managementul defectuos al clubului, Gino Iorgulescu a raspuns printr-o campanie de transferari excelenta pentru gaurile din bugetul clubului "bancar". Refuzat de mai multe echipe din Occident din cauza dificultatilor de adaptare, fostul golgheter al Romaniei, Claudiu Raducanu, este foarte aproape de un transfer la FC National. Dupa Zeno Bundea si Ovidiu Burca, Raducanu ar fi al treilea transfer important al echipei lui Landi in nici o saptamina.

Cu o situatie financiara ameliorata dupa plecarea "lotului Olaroiu" la Timisoara, National s-a ales si cu patru jucatori de la Poli, plus sosirile anuntate mai sus. In plus, pe banca echipei ramine Roberto Landi, un antrenor care a demonstrat in campionatul trecut ca trebuie luat in seama. Desi FC National are datorii la stat in valoare de aproape 90 de miliarde de lei, echipa reuseste in fiecare an sa faca transferuri-surpriza care se dovedesc eficiente in timp. In plus, echipa se claseaza mereu bine, iar in Cupa reuseste sa ajunga in fazele superioare.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.