Adrian Mititelu se baza pe vinzarea unui teren la marginea Craiovei, din care sa cistige doua milioane de euro. Afacerea a cazut, deoarece pinza freatica foarte aproape de suprafata face imposibila utilizarea lui pentru constructii.

Trecerea Universitatii Craiova in proprietatea nefastului Adrian Mititelu a adus echipei probleme financiare pe care nu le mai avusese niciodata pina acum. Lotul este catastrofal chiar si pentru Divizia B, antrenorul Ovidiu Stinga nu a semnat pina acum nici un contract cu clubul, iar bani pentru inceperea campionatului cu statut de echipa care vrea sa promoveze imediat nu sint.

Calculele lui Mititelu au fost date peste cap de o problema care pare de nerezolvat: paminturile pe care vroia sa le vinda pentru a face rost de bani au preturi derizorii, din cauza faptului ca pinza freatica este la doar 2,5 metri de sol. Patronul Stiintei avea "pe teava" un contract de aproape doua milioane de euro, cu firma PIC din Pitesti. Argesenii vroiau sa cumpere citeva hectare din cele peste 30 pe care Mititelu le detine la marginea Craiovei, pentru a construi un supermarket. Descoperind problema, PIC a renuntat la afacere, aducindu-l pe Mititelu in pragul disperarii.

In criza severa de bani, patronul Craiovei a transferat citiva jucatori de la Caracal, in schimbul lor cedind actiuni la club lui Paul Valuta si lui George Ilinca. Acestia trebuiau sa mai primeasca si o suma de bani, dar Mititelu este insolvabil.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.