Presedintele PRM nu si-a ascuns niciodata pasiunea fata de fotbal si a dovedit in numeroase randuri ca este un bun cunoscator al fenomenului.

Contactat de Cancan, europarlamentarul a vorbit despre problemele pe care "Briliantul" le are dupa ce a fost depistat cu sibutramina, dar si despre sansele nationalei in viitoarea campanie de calificare la Campionatul European.

"De data asta, mucea-faimucea Mutu, asa cum ii zic eu pentru episodul cand a refuzat sa fie schimbat de marele Gicu Dobrin, nu a gresit. Baiatul a luat pastilele alea ca sa slabeasca, fara sa stie ce contin. A fost o victima a sistemului de avizare a acelui tip de produse. Razvan Lucescu nu poate renunta la el. Este de departe cel mai bun fotbalist roman al momentului. Are viteza, dribling, sut si simt al portii, e un jucator complet. Mutu a avut multe ghinioane in viata, dar pe unele si le-a facut si cu mana lui. La valoarea sa, ar trebui sa inteleaga ca la nationala antrenorul e cel care decide. El e ca un pasager intr-o masina, care sta pe bancheta din spate, iar Razvan Lucescu este soferul. Daca i-a dat peste mana si a scapat volanul, normal ca Razvan a oprit si l-a dat jos", a declarat Vadim Tudor.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.