Oamenii din sportul romanesc nu au ramas indiferenti fata de suferinta celor care si-au pierdut agoniseala de-o viata din cauza inundatiilor.

Primul care a dat tonul donatiilor a fost capitanul nationalei de fotbal, Cristi Chivu. Acesta a luat legatura cu cativa dintre coechipierii sai de la prima reprezentativa, carora le-a cerut sa i se alature in demersul sau. "La ora opt dimineata m-a sunat Cristi si m-a intrebat daca vreau sa particip la actiunea pe care vrea sa o intreprinda. Normal ca am acceptat", a povestit Gica Popescu. Chivu a cumparat inca de miercuri alimente si haine, in valoare de 300 de milioane de lei, pe care ieri le-a impartit sinistratilor din zona Moldovei. Imediat i-au urmat exemplul alti fotbalisti romani, care au oferit sume cuprinse intre o mie si zece mii de euro.

LIGA DA 150 DE MILIOANE

Aceelasi gest l-a facut si presedintele Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir. "Corleone" a anuntat ca a oferit 150 de milioane de lei pentru a-i ajuta pe cei ramasi fara case din cauza viiturii. In plus, Dragomir a facut un apel catre toti oamenii din fotbal, care pot dona bani pentru sinistrati: "Am deschis un cont si rog pe toti patronii, presedintii sau cei care pot sa-i ajute pe oamenii nevoiasi din zonele afectate de inundatii, sa doneze orice suma, cat de mica". Si Comitetul Olimpic si Sportiv Roman a oferit 10.000 de euro oamenilor loviti de inundatii.


Despre autor:

Sursa: Ziarulcn.com


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.