Rapidistii n-aveau cum sa se impiedice in fata unor tipi care se antreneaza cind au chef si joaca doar pentru a scapa de kilogramele in plus. Daniel Niculae n-a avut mari batai de cap in duelurile cu batrinul Felix (38 de ani ani), un fundas durduliu, care cintareste 85 de kilograme, desi are doar 1,83 metri! Chiar daca la un moment dat au intrat in jocul adversarilor, in ultimul sfert de ora al primei reprize, romanii si-au revenit si au facut un scor bun pentru statistici si pentru moral

Nu este foarte greu sa bati niste bieti amatori si nici nu trebuie sa ti se ridice ode pentru asta. Rapidistii si-au facut aseara doar datoria si au jucat ca niste oameni care au ca principala ocupatie fotbalul, si nu lipitul etichetelor sau ingrijirea pirtiilor de schi, precum cei de la Sant Julia.

Chiar daca la un moment dat au intrat in jocul adversarilor, in ultimul sfert de ora al primei reprize, romanii si-au revenit si au facut un scor bun pentru statistici si pentru moral. Tot pentru moral a punctat si golgeterul Daniel Niculae, autor al unui hat-trick, primul dupa accidentarea care l-a facut sa piarda aproape total prima parte a anului.

Golul superb al lui Vasilache, din foarfeca (76), a pus doar bomboana pe coliva gazdelor. Care n-au deranjat nici macar o data defensiva romanilor. Finalul i-a gasit pe romani punindu-le celor din Andorra o eticheta, care nu i-a deranjat deloc: amatori.

"Sint suparat pe Daniel Niculae! A ratat 4 mari ocazii pina sa marcheze. Ca sa ma multumeasca, ar fi trebuit sa dea macar 5 goluri"
Razvan Lucescu

Galeria andorrezilor a scandat "Steaua! Steaua!"

Rapidistii au fost incurajati la meciul de ieri de o galerie de 30 de persoane (foto). Cei mai multi erau romani plecati la munca in Spania, dar au fost citiva care au facut peste 2.600 de kilometri cu masina din Bucuresti pina in Andorra La Vella. Fanii giulestenilor au cintat pe toata durata partidei si au fost provocati de galeria gazdelor, formata din 100 de pusti pina in 15 ani, care au strigat numele Stelei! Visiniii au evitat mult timp sa faca referire la rivalele din Bucuresti, dar spre final si-au dat in petic si i-au injurat cu foc pe dinamovisti.


Despre autor:

Gazeta Sporturilor

Sursa: Gazeta Sporturilor


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.