Dupa ce a fost depistat pozitiv cu sibutramina, conducerea Fiorentinei l-a anuntat pe Mutu ca ii va micsora salariul, anunta site-ul firenzeviola.it.

Romanul are in prezent un salariu de 1,6 milioane de euro pe an dar ar fi putut incasa un salariu de aproximativ 2,4 milioane de euro pe sezon daca nu calca stramb, scrie sport.ro. Intre timp, Mutu se pare ca nu vrea sa stea degeaba si vrea sa se intoarca in sanul echipei.

Daca sport.ro scrie ca Mutu nu a ajuns marti la la antrenamentele Fiorentinei pentru a se pregati, ci pentru a sta de vorba cu cei din conducerea clubului, evz.ro informeaza ca romanul s-a intors marti seara la antrenamentele echipei Fiorentina, desi conducerea clubului toscan si antrenorul Cesare Prandelli i-au transmis sa-si ia o pauza, pentru a se linisti.

"L-am sfatuit pe Mutu sa se odihneasca si sa stea cu familia, dar el vrea sa se simta in continuare parte integranta a acestei formatii, iar eu sunt multumit fiindca el simte acest lucru. De astazi (marti, n. red), urmeaza sa revina la antrenamente", a declarat, in cursul zilei de marti, antrenorul Cesare Prandelli, potrivit evz.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.