Andrei Rosu, un bucurestean in varsta de 33 de ani va deveni in aprilie primul roman care a participat vreodata la Maratonul Polului Nord, urmand sa alerge peste 42 de km, la o temperatura de -35 de grade Celsius.
Andrei Rosu este indragostit de calatorii, este primul roman care, in aprilie, va lua startul in Maratonul Polului Nord, potrivit Adevarul. "Un om obis­­­nuit din Bucuresti", cum se caracterizeaza Andrei Rosu pe blogul personal, se antreneaza pentru a alerga 42 de kilometri intr-o cursa de la capatul lumii.

"Mai sunt 65 de zile pana plec inspre Polul Nord. Rasuflu usurat pentru ca am biletele de avion in buzunar si confirmarea faptului ca nu voi dormi in cort.Daca frigul este o “fobie” (in ghilimele) pentru mine, atunci zborul este o MARE FOBIE (fara ghilimele), in perfecta antiteza cu hobby-ul meu de a calatori. In plus, cred ca sunt un pic masochist, altfel nu imi explic <placerea> cu care am urmarit toate emisiunile gen <crash investigation> de la National Geographic."

La 90 de grade latitudine nordica si la -40 de grade Celsius. Andrei pleaca in 62 de zile la Polul Nord. Pe 7 aprilie va alerga peste 42 de kilometri in Maratonul Polului Nord, cel mai nordic si mai "inghetat" maraton din lume, iar organizatorii ne-au confirmat ca este primul roman inscris vreodata la aceasta competitie.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.