Finantatorul Universitatii Craiova a dat in judecata primaria, Tribunalul Dolj fixand primul termen chiar pe 14 februarie.

In plus, noteaza Cancan, astazi expira si protocolul incheiat intre clubul de fotbal craiovean si primarie, privind inchirierea stadionului "Ion Oblemenco", iar "Stiinta" va fi nevoita sa joace meciurile de pe teren propriu la Severin. Pentru a contracara actiunile lui Solomon, Mititelu a decis sa dea in judecata autoritatea publica locala, invocand nerespectarea protocolului semnat intre cele doua parti in urma cu un an.

  • Adrian Mititelu, audiat la DNA Pitesti ca martor in dosarul coruptiei din fotbal

La randul sau, Adrian Mititelu este audiat de Procurorii DNA Pitesti ca martor in dosarul de coruptie din fotbal, in care sunt invinuiti Cornel Penescu, Liviu Facaleata si Sorin Corpodean, alaturi de alte persoane, au declarat surse judiciare.

Corpodean este acuzat de procurorii DNA ca a primit 15.000 de dolari pentru a favoriza echipa FC Arges in meciul disputat acasa cu FC Vaslui, in timp ce observatorul Marcel Lica si arbitrul Marcel Savaniu au luat 5.000 de dolari pentru a aranja meciul dintre Arges si Otelul Galati, potrivit procurorilor.
Astfel, pe 23 decembrie 2008, arbitrul Sorin Corpodean ar fi acceptat oferta facuta de Liviu Facaleata de a primi bani si bunuri in schimbul favorizarii echipei FC. Arges, in meciul disputat acasa cu FC Vaslui, pe 19 octombrie 2008.

In acest sens, Corpodean a luat, pe 24 decembrie 2008, suma de 15.000 de dolari si alte bunuri de la Facaleata. Intelegerea dintre cei doi mai prevedea si ca arbitrul Corpodean sa avantajeze FC Arges si in alte meciuri din campionat, dar si pentru a acorda o "eventuala protectie acestei echipe in cazul in care va fi numit presedinte al Comisiei Centrale a Arbitrilor din cadrul Federatiei Romane de Fotbal", potrivit procurorilor.

Pe 22 noiembrie 2008, arbitrul asistent Marcel Savaniu, desemnat de Federatia Romana de Fotbal - Comisia Centrala a Arbitrilor sa arbitreze meciul FC Arges Pitesti - Otelul Galati, partida desfasurata in data de 23 noiembrie 2008, a acceptat oferta de a primi suma de 3.000 dolari pentru a favoriza la meciul respectiv echipa gazda. Oferta ar fi fost formulata prin intermediul lui Liviu Facaleata, din dispozitia patronului lui FC Arges, Cornel Penescu.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.