Consumul de droguri nu e o exceptie in lumea sportului si carierele multor sportivi au fost patate sau chiar terminate de substantele interzise.

Potrivit sport.ro, Ed Giddins, unul dintre cele mai "colorate" caractere din lumea crichetului, se pozitioneaza pe ultimul loc in “Top 10 cariere patate de consumul de droguri”. Acesta a fost concediat in 1996 pentru consum de cocaina si si-a clamat nevinovatia afirmand ca substanta i-a fost pusa fara stirea sa la o petrecere in paharul cu bautura.

Imediat sub el se claseaza jucatorul de hochei de camp Russel Garcia, care a in 1999 a fost suspendat trei luni dupa ce a fost testat pozitiv pentru cocaina.

Si pilierul francez de origine sud-africana, Pieter De Villiers, a fost testat pozitiv pentru cocaina si ecstasy in decembrie 2002. A insistat ca nu a stiut nimic despre droguri si a plans in timp ce-si sustinea nevinovatia in fata presei.

Pe locul sapte il gasim pe sprinterul Mark Lewis Francis, caruia i-a fost retrasa medalia de argint de la Campionatele Europene pe teren acoperit din 2005 dupa ce a fost testat pozitiv pentru cannabis.

Click aici pentru a descoperi tot clasamentul.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.