Echipa spaniola FC Barcelona a anuntat miercuri ca antrenorul Josep Guardiola si-a prelungit contractul cu un an, vechea intelegere fiind valabila pana in vara acestui an, informeaza site-ul oficial al ibericilor.

"Dupa cateva zile de zvonuri, FC Barcelona confirma ca Josep Guardiola va ramane in functia de antrenor al echipei si sezonul viitor", a anuntat gruparea catalana, potrivit NewsIn.

Guardiola a preluat in iunie 2007 formatia de rezerve a Barcelonei, iar un an mai tarziu l-a inlocuit pe Frank Rijkaard la prima echipa a clubului. El a cucerit, intr-un singur sezon, sase trofee: titlul in Primera Division, Cupa si Supercupa Spaniei, Liga Campionilor, Supercupa Europei si Campionatul Mondial al Cluburilor, performanta unica in istoria fotbalului.

Tehnicianul a fost desemnat de UEFA cel mai bun antrenor al anului 2009, el primind acest premiu si din partea Federatiei Internationale de Istorie si Statistica (IFFHS).


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.