EMIL DICA, TRANSFERAT PRIN SPONSORIZARE

Rapidul breveteaza o noua metoda de transfer in Divizia A. Achizitionarea lui Emil Dica de la FC Arges s-a facut pe banii unei firme din Pitesti, patronata de George Copos.

Transferul lui Emil Dica trebuia sa aduca clubului FC Arges cel putin 400.000 de euro. Problema o reprezenta insa cota-parte ce trebuia virata clubului de Divizia B International Pitesti, coproprietara fotbalistului. Rapidul a gasit insa solutia de a-i scoate din schema pe patronii Internationalului. Dupa cum au recunoscut in cele din urma conducatorii pitesteni, Emil Dica nu a fost vandut in Giulesti, ci doar imprumutat. Astfel, divizionara B nu mai primeste nimic. Concomitent cu imprumutul mijlocasului, Argesul s-a ales cu o sponsorizare de 100.000 de euro din partea unei firme din Pitesti. Este vorba de Ana Imep, aflata in proprietatea lui George Copos.

"NE-AM ALES CU FLORI PE CRUCE!"

Presedintele executiv al celor de la International, Dumitru Costin, a fost uimit sa afle ca jucatorul nu a mai fost vandut, ci doar imprumutat. "Cu ce ne-am ales noi din asta? Cu flori pe cruce ! Am sa ma interesez cand ma intorc in tara, pentru ca asa ceva nu este corect. Dumnezeule, la ce stratageme se recurge!", si-a exprimat uimirea Dumitru Costin, care este in acelasi timp si presedinte al Blocului National Sindical.


Despre autor:

Sursa: Ziarulcn.com


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.