Patronul Stelei a declarat ca omologul sau de la FC Timisoara, Marian Iancu, i-a facut o oferta de nerefuzat pentru Dayro Moreno.

Urmeaza ca jucatorul sa fie convins sa mearga la formatia de pe Bega. "FC Timisoara a facut o oferta, eu am agreat-o, iar acum mai ramane doar sa il convingem pe Dayro Moreno. Asta e treaba lui Marian Iancu si cred ca va reusi sa il convinga pe jucator. Pe mine m-a sunat Marian Iancu, i-am spus ca vreau 500.000 de euro pe Dayro, iar el mi-a trimis o oferta de 450.000 de euro plus TVA si am fost de acord, pentru ca nu e mare diferenta", a spus Becali la GSP TV.

Dayro Moreno a ajuns la Steaua in sezonul 2007-2008 pentru suma de 2 milioane de euro, dar nu a reusit sa convinga. Mai mult, la inceputul acestui sezon, nu s-a prezentat la reunire si a vrut sa isi gaseasca alta echipa, dar a fost nevoit sa revina la Steaua, insa la formatia a doua. In cele din urma, dupa interventia patronului Gigi Becali, columbianul a fost reprimit la prima echipa, potrivit NewsIn.

In aceasta pauza de iarna s-a scris ca mijlocasul ar putea reveni in Columbia, la Once Caldas, dar s-a vorbit si despre un imprumut al sau la o alta grupare din Liga I, FC Brasov.

In alta ordine de idei, Gigi Becali a precizat ca ar fi de acord sa ii dea pe Eric Bicfalvi, Ducu Ninu si Alexandru Iacob la Farul Constanta, la schimb cu Alexandru Matel, insa acest lucru "depinde doar de Mihai Stoichita si Basarab Panduru". "Daca ei imi spun ca asa e bine pentru echipa, atunci asa o sa fie, pentru ca eu ii zic lui Argaseala imediat sa execute", a conchis Becali.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.