Atacantul roman Adrian Mutu, care a marcat doua goluri pentru Fiorentina in partida castigata, joi, scor 3-2, in fata lui Chievo, este laudat de presa italiana pentru evolutia pe care a avut-o.

"Mutu o trage pe Fiorentina in sferturile Cupei. Doua goluri, o bara si prestatie de campion adevarat. Adrian Mutu a fost marele protagonist al meciului Fiorentina-Chievo, avand si mai multe mari ocazii de gol", scrie Tuttosport, citat de NewsIn.

"Fenomenul a revenit dupa o pauza de cateva luni, iar Florenta il iubeste din nou cu adevarat pe atacantul roman", a notat Firenzeviola, in timp ce Violanews mentioneaza ca Mutu a ajuns prin cele doua reusite pe locul 7 in clasamentul golgheterilor all-time ai gruparii viola. El are 62 de goluri reusite si l-a ajuns pe Rigano in clasament. 49 dintre acestea sunt reusite in campionatul intern.

Adrian Mutu a fost desemnat de presa italiana cel mai bun fotbalist de pe teren. "Atacantul roman a fost din nou decisiv, reusind sa revina la forma pe care si-o doreau toti suporterii", scrie editia online a Gazzetta dello Sport.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.