Mijlocasul Bogdan Mara a declarat ca si-a reziliat contractul cu CFR Cluj dupa o intalnire cu presedintele ardelenilor Iuliu Muresan si sustine ca in acest moment are oferte concrete doar din Rusia si Grecia, transmite NewsIn.

"Ne-am inteles, nu a fost nici o problema. Acum sunt jucator liber si voi analiza ofertele pe care le am. Singurele propuneri concrete sunt din Rusia si Grecia si voi lua o decizie in cel mai scurt timp. Regret ca nu am apucat sa termin campionatul cu CFR Cluj, dar se pare ca ei au o alta strategie. Contractul meu, care a fost destul de mare si varsta, au fost probabil motivele pentru care nu am fost pastrat. A fost un an sportiv foarte bun pentru mine, am ajuns si la echipa nationala. Eu le urez succes pe mai departe", a spus Mara.

Mijlocasul are 32 de ani, iar in cariera, in afara de CFR Cluj, a mai trecut pe la echipe precum Unirea Urziceni, Dinamo, Farul Constanta, Deportivo Alaves, Rapid, UTA sau Tianjin Teda.

El a ajuns la gruparea ardeleana in returul sezonului 2008-2009, dar in aceasta iarna a fost anuntat ca antrenorul Andrea Mandorlini nu mai are nevoie de serviciile sale si i se va rezilia contractul. De transferul sau s-a aratat interesata la un moment dat si Steaua, dar din cate se pare ros-albastrii nu i-au facut o oferta concreta.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.