Antrenorul Unirii Urziceni, Ronny Levy, a declarat, luni, la prezentarea oficiala, ca este fericit sa se afle in ipostaza de a pregati o formatie care a obtinut performante in Liga I, dar si in Liga Campionilor, motiv pentru care vrea sa repete aceste evolutii bune, transmite corespondentul NewsIn.

"Sunt fericit ca sunt aici, este o mare onoare pentru mine, Unirea Urziceni fiind o echipa de succes in Romania si in Europa. Organizarea clubului este buna, chiar am fost surprins la acest capitol, fiind mai bine decat ma asteptam. Venirea la Urziceni este o provocare pentru mine si sper sa fac totul bine, am mare incredere in potentialul meu. Voi pune accent pe tactica, dar si disciplina este importanta pentru mine. Sper ca si in retur sa repetam parcursul bun din tur si sa avem performante in Liga Europa", a spus Ronny Levy, la prezentarea sa oficiala ca antrenor al Unirii Urziceni, pe care o va pregati in urmatoarele 18 luni.

Noul antrenor secund al campioanei Romaniei, Gabriel Caramarin, a declarat ca este onorat pentru ca a fost cooptat in staff-ul lui Levy: "Multumesc conducerii pentru sansa pe care mi-a acordat-o. Am renuntat la cariera de jucator si poate si alti fotbalisti ar fi facut la fel in locul meu, pentru a veni la Urziceni. Vreau sa pun umarul la viitoarele succese ale echipei".

De asemenea, responsabilul cu pregatirea portarilor, Eugen Nae, s-a aratat incantat ca va lucra alaturi de tehnicianul israelian: "Sunt foarte fericit ca am ajuns aici, este o munca noua, dar si veche, in acelasi timp. Tot asta am facut si in ultimii 25 de ani, n-am emotii ca portarii pregatiti de mine nu vor apara bine".

Managerul general al Unirii Urziceni, Mihai Stoica, s-a referit la modul in care s-a decis noul staff tehnic echipei: "Am facut aceste alegeri si sunt foarte multumit. Nu a fost o munca usoara, dar a fost facilitata de evolutia echipei si de profesionalismul emanat de Unirea Urziceni in ultimele doua sezoane. Echipa noastra a fost ca un magnet pentru acesti tehnicieni. Stiu ca sunt oameni de valoare, profesionisti adevarati. Va fi un drum greu, dar cred ca suntem in stare sa continuam performantele acestei echipe".

In ceea ce priveste situatia celor doi jucatori imprumutati de la Sportul Studentesc pana in aceasta iarna, Stoica a precizat: "Varga si Balan sunt capitole inchise pentru Unirea Urzieni, echipa care nu va mai aduce niciodata jucatori sub forma de imprumut. Orice jucator poate pleca de la Unirea, dar actuala criza fugareste cumparatorii".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.