Columbianul Juan Carlos Toja a declarat, vineri, la vizita medicala a Stelei, ca ros-albastrii au prima sansa la castigarea campionatului, dar pentru asta jucatorii trebuie sa munceasca foarte mult.

"In campionat suntem acolo sus. Trebuie sa ne pregatim foarte bine ca sa ne mentinem in frunte. Prima sansa la campionat o avem noi, dupa care urmeaza Unirea Urziceni, Rapid si Dinamo", a spus Toja, care a adaugat ca a petrecut o vacanta frumoasa alaturi de familia sa, la caldura, iar acum trebuie sa se obisnuiasca cu frigul din Romania.

In legatura cu situatia lui Dayro Moreno, care nu a fost prezent la reunire si vrea sa plece de la Steaua, Toja a afirmat: "Ce se intampla cu Dayro e urat. Probabil pentru el e o situatie mai grea, pentru ca nu e foarte usor sa joci la Steaua. Aici e presiunea mare din toate partile. Nu am apucat sa discut cu el despre problemele pe care le are".

Grecul Pantelis Kapetanos a spus ca "returul Ligii I va fi foarte greu", pentru ca locul in campionat ii obliga pe jucatori sa faca acest lucru.

Jucatorii Stelei au efectuat vineri, incepand cu ora 8:00, vizita medicala la Institutul National de Medicina Sportiva (INMS). Primii sositi au fost Cristi Tanase, Ciprian Tatarusanu si Mihai Onicas, in timp ce ultimul sosit a fost capitanul Sorin Ghionea, care a ajuns la INMS in jurul orei 10:00. Singurii absenti au fost columbianul Dayro Moreno, care isi cauta echipa, dar si mijlocasul Ovidiu Petre, care are vizita medicala efactuata.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.