Motociclistul italian Luca Manca (KTM) a suferit, joi, un accident foarte grav in etapa a 6-a a Raliului Dakar, iar starea sa de sanatate este critica, prognosticul medicilor fiind rezervat, informeaza presa italiana.

Manca a suferit accidentul la kilometrul 10 al cursei care s-a disputat intre localitatile chiliene Antofagasta si Iquiqe. Motociclistul a fost transportat de urgenta la spitalul El Cobre cu elicopeterul, iar directorul institutiei a declarat ca starea acestuia este critica, el fiind conectat la aparate pentru a putea respira. In orele imediat urmatoare, italianul, care a suferit o comotie crebrala, o fractura nazala si o contuzie pulmonara, va fi transferat la spitalul Mutual din Santiago de Chile, relateaza NewsIn.

Italianul in varsta de 29 de ani, care se afla la prima participare la Raliul Dakar, se afla pe locul 9 in clasamentul general al competitiei.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.