Internationalul roman a declarat, joi, ca nu a mai vorbit cu selectionerul Razvan Lucescu de 3 luni, desi l-a sunat de peste 30 de ori, si considera ca ar fi trebuit sa primeasca o explicatie de la acesta.
"Meciuri se vor castiga si cu Mutu, si fara Mutu la echipa nationala, iar partida cu Serbia a fost doar un episod. Atunci, dupa meci, am gresit, dar l-am sunat pe Ionut Lupescu si i-am spus ca imi pare rau. Am incercat sa vorbesc si cu Razvan Lucescu, dar avea telefonul inchis sau nu raspundea. Am dat 36 de telefoane, ce trebuia sa mai fac? Sa ii caut si e-mailul lui? Nu mi-am calcat pe mandrie sau ceva atunci cand am sunat selectionerul, era ceva normal, mai ales ca suntem apropiati ca varsta. Eu si Razvan nu ne-am certat, doar ca nu mi s-a raspuns la telefon. Nu am primit nicio explicatie si nu mi se pare normal cum a procedat Razvan", a spus Mutu, la GSP TV.

Atacantul formatiei Fiorentina a adaugat ca nu o sa incerce sa mai discute cu Razvan Lucescu si singura modalitate prin care va "vorbi" cu acesta vor fi "evolutiile de la Fiorentina". Mutu a mai afirmat ca nu va refuza o eventuala convocare la echipa nationala, in ciuda situatiei create dupa jocul cu Serbia. De asemenea, atacantul a precizat ca nu isi trateaza coechipierii cu superioritate, ci se comporta obisnuit la actiunile primei reprezentative, potrivit NewsIn.

Romania a fost invinsa de Serbia, in deplasare, scor 5-0, intr-un meci din preliminariile pentru CM din 2010, iar dupa joc Mutu a plecat din cantonament fara sa anunte, apoi a fost surprins intr-un restaurant in care a petrecut impreuna cu niste prieteni. Mutu a fost considerat unul dintre principalii vinovati pentru acea infrangere si s-a pus problema ca el sa nu mai fie convocat.

Referitor la un eventual conflict intre el si Cristian Chivu, Mutu a precizat: "Eu si Cristi suntem prieteni de 15 ani si nu am avea de ce sa ne certam. Vorbim mereu, nu in fiecare zi, dar cam o data la 10 zile. O data la 6 luni apare acest subiect, ca eu si Cristi nu ne intelegem. Nu stiu ce informatii are domnul Mircea Sandu, dar eu si Cristi nu suntem certati. As vrea sa merg sa il vizitez dupa ce i s-a intamplat, dar nu am cum, pentru ca pana la sfarsitul lunii voi juca din 3 in 3 zile".

In alta ordine de idei, Adrian Mutu a reiterat ideea ca pentru moment nu se gandeste la o plecare de la actuala sa echipa de club, Fiorentina, insa din vara, desi mai are doi ani de contract cu italienii, ar putea parasi formatia "viola".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.