Capitanul echipei nationale a Romaniei, Cristian Chivu, a fost operat la cap la un spital din Verona, dupa ce a suferit o accidentare in timpul jocului cu Chievo, din Serie A, informeaza editia electronica a cotidianului Gazzetta dello Sport.

"Fractura craniana pe care Chivu a suferit-o in timpul meciului cu Chievo a necesitat o interventie chirurgicala pentru eliminarea hematomului aparut dupa ciocnirea cu Pellissier. Toata echipa Interului l-a vizitat pe roman, dupa meci, la spital. Cu toate acestea, situatia lui Chivu nu ar trebui sa provoace griji", scrie sursa citata.

Antrenorul lui Internazionale Milano, Jose Mourinho, a afirmat dupa meciul contra lui Chievo, castigat cu 1-0, ca fundasul roman Cristian Chivu a suferit o fractura craniana. "Chivu este in spital, a suferit o fractura craniana, speram sa-si revina cat mai repede, dar cred ca va sta mult timp departe de teren", a spus Mourinho, la postul TV al clubului, potrivit NewsIn.

Capitanul nationalei Romaniei s-a lovit la cap dupa un duel cu un Sergio Pellissier, in minutul 48 partidei cu Chievo. Fundasul roman era constient si comunica in momentul in care a plecat cu ambulanta spre spital, la cateva minute dupa inceperea reprizei secunde a intalnirii.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.