Simtind ca urmeaza sa fie arestat, Gigi Becali a inceput sa injure tot ce misca in jurul lui, pentru a lasa impresia ca e o victima. Comportamentul lui, provocat de frica de a nu fi arestat, pateaza blazonul celei mai cunoscute echipe de fotbal din Romania, oripilandu-i pana si pe cei mai fideli suporteri ai Stelei.

Numarul semnatarilor anti-Gigi Becali a depasit ieri 8.000. Avand in vedere acuzele aduse de patronul Stelei la adresa celor care au infiintat site-ul www.afaradinghencea.ro, respectivii au tinut sa faca unele precizari. "Suntem suporteri ai Stelei, nu avem nici o legatura cu Voiculescu, nu suntem homosexuali", se mentioneaza pe pagina principala.

Starea de tensiune a sporit dupa ce postul Radio 21 a difuzat ieri o caseta inregistrata a unui dialog dintre Gigi Becali si un reporter al televiziunii Antena 1. Fostul candidat la Presedintia Romaniei si aspirant la un loc in Parlamentul Romaniei, care ocupa in prezent si functia de sef de partid, s-a dezlantuit intr-un recital oribil, delirand numai mizerii verbale la adresa postului de televiziune.

BANI NEGRI?

Cea mai importanta calitate apreciata a lui Gigi Becali a fost aceea ca a bagat bani in clubul Steaua. Se pare ca, in urma ultimelor investigatii, precum si a interventei Parchetului, provenienta banilor ar fi una dubioasa. De altfel, Becali este urmarit intr-un dosar de spalare de bani. Simtind pericolul ce-l paste, patronul Stelei a inceput sa dea din colt in colt si, conform unei mai vechi tactici a lui, incepe sa se autovictimizeze, vazand in jurul lui doar dusmani imaginari, pentru a da impresia ca e un martir. Realizand ca e prea mic pentru societatea noastra, Becali se baga in seama cu toata lumea, alegand metoda limbajului suburban, patand imaginea celui mai galonat club al tarii.

TEAMA

Conform parerilor unor specialisti, un astfel de comportament denota puternice accente de paranoia, izvorate din teama de a nu fi incarcerat. Numai ca, asa cum zice proverbul, "de ceea ce ti-e frica nu scapi". Redam in continuare, cenzurat, cateva pasaje din delirul mizeriei verbale exprimat de patronul celui mai mare club de fotbal din Romania, care a durat aproximativ 5 minute.

"Eu nu sunt civilizat"

Reporter Antena 1: Vreau sa va intreb in legatura cu contractele jucatorilor de la Steaua. Ce veti face?
Gigi Becali: Imi sugi p... tu si Dan Voiculescu si toata Antena 1, cu toti muncitorii de acolo si tu primul mi-o sugi. Manca-mi-ati p..., asa sa spuneti la Antena 1. Baga-mi-as p... in toata Antena 1. Inregistreaza, baga-ti-ai p... in ma-ta si baga-mi-as p... in toata familia lu’ Dan Voiculescu si a ta si la toata Antena 1 aia. Baga-mi-as p... in familia voastra de zdrente!

Domnul Becali, imi cer scuze, eu doar...
Imi sugi p..., tu si cu Dan Voiculescu in frunte, si cu partidul ala de bagabonti. Baga-mi-as p... in familia voastra. Ma, ce p... mea vreti, ma, comunistilor? Ba, imi sugeti p.... Uite asa spune-i lu’ Dan Voiculescu si la toti, si lu’ Oancea, si lu’ toata aia Antena 1 de stiri a voastra si sa imi bag p... in toti mortii vostri!

Eu v-am intrebat politicos si daca puteti sa imi raspundeti...
Tu esti politicos si civilizat si eu iti spun imi sugi p... tu cu Dan Voiculescu. Asa sa scrieti la Antena 1: imi sugi puncte puncte tu cu Dan Voiculescu si toata Antena 1. Si sa imi bag p... in toti mortii vostri.

Dar de ce ma injurati, ca eu nu v-am injurat?
Ca vreau sa imi bag p... in ma-ta, d-aia. Tu nu ma injuri, dar eu sa imi bag p... in ma-ta.

Eu chiar incerc sa fiu politicos si civilizat...
Sa imi sugi p..., eu nu vreau sa fiu civilizat, eu nu sunt civilizat, vreau sa imi sugi p...! Sa va dau la m..., da!

Domnu...
Baga-mi-as p... in mortii vostri sa imi bag, de zdrentele naibii, de zdrente. Dati ce vreti voi! Tu nu vezi ca ma lupt cu voi? Voi aveti televiziune, trust de presa, si eu ma lupt fara nimic si tot imi sugeti p... am procente mai multe ca voi la partid.

Eu nu am nici o treaba cu politica, eu sunt strict pe partea economica...
Strict pe partea economica, imi sugi p... pe partea economica direct! Pai, tu o sa ziceti ce spun eu? Ati mai scris, ati mai dat la Antena 1 ceva cu mine, opiniile mele? Ati dat tot timpul la dusmanii mei. Ati dat vreodata ceva? O sa dai ce vrei tu, asa ca daca dai ce vrei tu, da acuma ce spun eu: sugi p... tu si Dan Voiculescu si Oancea.

Asta nu ne da voie nici CNA-ul sa dam asa ceva.
Da’ de ce sa nu dai? Pai sugi inseamna ca sugi o bomboana, intelegi? Si p... puneti puncte, intelegi? Puncte, puncte, sugeti p... puncte puncte tu, Dan Voiculescu, Oancea si toata Antena voastra 1. Si puneti bag puncte puncte in mortii vostri toata Antena 1 si tot trustul de presa al lu’ Dan Voiculescu.

Asta e razboiul dumneavoastra...
Io n-am razboi. Io nu am razboi, baga-mi-as p... in masa. Cu cine sa razboieste? Cu doua nepoate, cu doua fete si cu p... mea si cu doi socrii, cu doi cuscrii, suge-mi-ar p...!

Eu v-am intrebat...
Baga-mi-as p... in ma-sa daca il iert eu pe asta, daca nu il distrug eu pe asta, pe zdreanta asta. Uite asa pe un fond, nu am televiziune, nu am nimic. Baga-mi-as p... in familia lui sa imi bag de zdreanta comunista. Da... da... Pai eu vreau economic, sa nu mai dau bani la femei, sa imi suga p... Voiculescu. Hai, gata, ca m-am distrat destul cu tine, baga-mi-as p… in familia voastra! Ciao!

CU OCHII PE IRLANDEZI

Steaua isi poate face astazi o idee despre numele viitoarei sale adversare din turul 2 preliminar al Ligii Campionilor. Glentoran, detinatoarea titlului in Irlanda de Nord, si Shelbourne, campioana Irlandei, joaca la Belfast, de la ora 21:00, in prima mansa a turului 1 preliminar al competitiei. "Ros-albastrii" vor afla insa cu certitudine cu cine vor juca la 26/27 iulie si la 2/3 august abia saptamana viitoare dupa returul dintre cele doua formatii irlandeze. Tot astazi, debuteaza in noul sezon si Liverpool, detinatoarea trofeului Ligii Campionilor jucand in primul tur preliminar cu galezii de la TNS.

CAZUL RADOI, IAR AMANAT

Sub pretextul ca doreste sa-l audieze pe jucator, Comisia de Apel din cadrul FRF a amanat din nou luarea unei decizii in cazul Mirel Radoi, care contesta suspendarea pe patru etape si amenda de 1.350 de euro dictate de Comisia de Disciplina, pentru parasirea cantonamentului echipei nationale. Membrii forului respectiv se afla la a doua amanare. Ei vor stabili in aceasta dimineata, de comun acord cu oficialii Stelei, data la care va fi audiat capitanul campioanei Romaniei. Ieri, in fata Comisiei de Apel, Radoi a fost reprezentat de directorul executiv, Valeriu Argaseala, si avocatul Catalin Ciubota. Momentan, Mirel Radoi se afla la Bologna, acolo unde efectueaza un tratament la clinica "Isokinetik".


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.