Mircea Sandu a mentionat ca nu se teme de concurenta, acesta aflandu-se la conducerea federatiei din 1990.

Presedintele Federatiei Romane de Fotbal a anuntat ca va candida pentru a obtine un nou mandat in fruntea forului pe care il conduce din 1990.

"Mi-am dat acordul pentru a candida pentru un nou mandat. Sper sa pot candida si in 2014, daca voi mai fi propus. Daca nu castig acum, nu voi mai candida la urmatoarele alegeri, pentru ca inseamna ca mi-a trecut randul. Pentru a putea candida, trebuie sa fiu propus de un membru afiliat", a declarat Mircea Sandu, la GSP TV.

Presedintele FRF a specificat ca are deja stabilita o strategie pe care o va propune Adunarii Generale si a mentionat ca nu se teme de concurenta, "pentru ca a castigat fara drept de apel cand a avut contracandidati".

Alegerile pentru presedintia FRF vor avea loc la 25 ianuarie 2010, iar inscrierile se pot face pana la data de 8 ianuarie. Mircea Sandu se afla la conducerea Federatiei din 1990.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.