Directorul sportiv al echipei Dinamo, Constantin Danilescu, a anuntat marti ca a demisionat de la clubul din Stefan cel Mare, invocand probleme personale, si a dat de inteles ca viitoarea sa destinatie este FC Vaslui.

Danilescu si-a facut publica demisia in direct la GSP TV si a anuntat ca viitoarea sa destinatie este "o echipa care se bate la titlu", dand de inteles ca aceasta este FC Vaslui. "Am renuntat din motive personale. Cred ca este mai bine ca Dinamo sa mearga inainte cu aripa tanara. Asa am considerat eu, ca este mai bine sa inchei acum si sa incep anul viitor in alta parte", a declarat Constantin Danilescu, potrivit NewsIn.

Constantin Danilescu a mai spus ca nu s-a sfatuit cu cel mai bun prieten al sau, Cornel Dinu. "Daca vorbea, el m-ar fi intors din drum. Am preferat sa nu vorbesc cu el", a spus fostul oficial dinamovist.

Borcea neaga ca ar avea vreo legatura cu demisia lui Constantin Danilescu

Pe de alta parte, presedintele executiv al lui Dinamo, Cristian Borcea, a declarat, miercuri, ca nu a avut nicio disputa verbala cu Constantin Danilescu si considera ca problemele personale ale directorului sportiv l-au facut pe acesta sa demisioneze.

"Nu am avut nicio disputa cu Tica Danilescu. Din contra, eu am fost cel mai apropiat de el in ultimii 10 ani. Ne leaga o prietenie, care sigur va continua si peste ani. Personal, ii inteleg problemele de sanatate cu care se confrunta in aceasta perioada. A vrut sa renunte de mai multe ori, ultima data in vara trecuta. Din punctul meu de vedere nu pot decat sa-i multumesc pentru tot ce a facut la Dinamo si ii urez succes in cariera. Si eu as fi vrut sa plec, dar nu pot sa las Dinamo la greu", a spus Borcea pentru site-ul oficial al clubului.

Presa a speculat ca directorul sportiv Constantin Danilescu ar fi demisionat din functia ocupata la clubul din Stefan cel Mare dupa o disputa verbala violenta cu Cristi Borcea.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.