Presedintele formatiei columbiene Once Caldas, Juan Hernando Ramos, a declarat ca transferul lui Dayro Moreno de la Steaua este ca si rezolvat si mai ramane o chestiune de timp pana va fi oficializat, informeaza presa columbiana.
"As spune ca Dayro este deja jucatorul nostru. Mai lipseste doar o hartie pe care Steaua trebuie sa ne-o trimita si totul e rezolvat. Dayro vrea sa revina in Columbia. Perioada pe care a petrecut-o in Romania nu a fost usoara, iar el are nevoie de fotbalul de aici si de Once pentru a reveni pe plan international. Vrea sa vina inapoi si asta e tot ce conteaza", a spus Ramos, potrivit NewsIn.

Dayro Moreno a debutat la Once Caldas in 2002, formatie cu care a castigat Copa Libertadores, iar in acea perioada a intrat si in vederile echipei nationale pentru care a reusit sa marcheze cateva goluri importante.

Mijlocasul a ajuns la Steaua in sezonul 2007-2008 pentru suma de 2 milioane de euro, dar nu a reusit sa convinga. Mai mult, la inceputul acestui sezon nu s-a prezentat la reunire si a vrut sa isi gaseasca alta echipa, dar a fost nevoit sa revina la Steaua, insa la formatia a doua. In cele din urma, dupa interventia patronului Gigi Becali, columbianul a fost reprimit la prima echipa.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.